maandag 14 maart 2011

Curriculum vitae

Collega E. opperde een leuk idee: iedere week stelt een van de juffen zich aan de andere juffen voor middels een aanhangsel aan het weekbericht van de locatieleidster. Al verschillende cv's passeerden de revue, maar juf Kirsten was nog niet aan de beurt. Tot deze week. En natuurlijk zou juf Kirsten juf Kirsten niet zijn als haar curriculum vitae geen 2.0 curriculum vitae werd.

Bij deze: mijn 'glog'. Gemaakt met Glogster, een gratis online tool waarmee je in no-time een interactieve poster kunt maken met tekst, afbeeldingen, geluid en video.
En o ja, lieve collega's, verschillende onderdelen van de glog zijn aanklikbaar. Klik maar eens op 'play' (op dat kleine stukje ruitjespapier onder 'Personalia'). Je hoort dan een liedje dat mij terugvoert naar de zomer van 1998. Ik maakte toen een rondreis door West-Afrika. En waar ik ook kwam (tot in Timboektoe toe ;)), overal klonk Habib Koité...

Mocht je nou nog meer over mij willen weten: lees mijn weblog(s)!


P.S. De glog is ook in groter formaat te bekijken: beweeg de muis over het roze-rode fliebertje rechts bovenaan en klik dan op 'view full size'.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi creatieve collega!!!

Wat een onwijs leuk CV heb je gemaakt!!! Ik dacht dat ik creatief was, maar dit slaat echt alles!!! Super!

Liefs, Danique

Juf Kirsten zei

Thanx Danique. Da's lief, dat je dat zegt.
Maar 't is echt niet zo moeilijk hoor. Wanneer je kunt hyven, twitteren en facebooken kun je ook een glog maken. ;)
Echt!

X